РЕГИСТРАЦИЯ
 
Обратно към темите


Фън Шуй Символи 丰说

16.10.2010, 23:57ч.


 

Целта на древната наука на Фън Шуй ( 丰说 ) - Промяна на живота и хармония в отношенията, благоденствие и успех във вашия дом и семейство. Амулетите Фън Шуй са източници на привличане на добър късмет и защита, предпазват от повреда. Помагат да се промени живота ни към по-добро.

С талисман можете да се изрази нещо, към което се стремим. Талисмани от три монети вързани с червена панделка се поставят в чантата за богатството, също за защита срещу кражба.

Аквариум с живи рибки - това е една от най-силните талисмани на Фън Шуй, но бъдете внимателни, защото за този вид талисман трябва внимателно да се избере мястото. Носи благоденствие, щастие на семейството, изобилие и сбъдване на желания.

Корабът "Бум Ра" се прави със специални компоненти - от три бели неща, три сладки неща, пет съкровища, пет лекарствени билки, всички осветени от тибетски лами. Като цяло, един прекрасен ритуал, с красиви химни. Можете да добавите лични пожелания за благоденствие, здраве и благосъстояние, парче злато, сребро и други ценни предмети.

Друг талисман е топка - пазител "петте елемента". Тя предпазва деца и бременни жени, носи мир и спокойствие. За външния и вътрешния свят на човека, неговите мисли, чувства и физическо тяло. А кълбото, направено според древните тибетски методи, помага да се запази хармонията на елементите, дори в неизгодно положение и предпазва ползвателя си от негативни влияния. Топката може да бъде подложена до бебето, а бъдещите майки да го носят или да го сложат в леглото си.

Кожена каишка за носене около врата - Амулет (на арабски Hamule) или Талисман (на арабски Магически образ) е магически предмет украсен с езотерични формули, диаграми, или символи, което дава сила и мощ, защита от посегателства и защита на хората от бедствия. Носи се около шията, поставя се над входа на жилището или се крие на специални места.

За да имат магическата сила амулетите, трябва да се осветят. Имитация на древен символ не е снабден с необходимата сила.

Амулетите и талисманите носят силно положително въздействие върху психическото и физическото състояние на своя собственик, помагайки за решаване на проблемите в ежедневния живот.

Символите, знаците и схемите са толкова много и въздействието на всеки е толкова уникалено, колкото разнообразието на човешки потребности и цели. Амулетите и талисманите се използват в практиката на ясновидството, магията, за подобряване на здравето, енергийната сигурност, премахването на злото и разваляне на магии, запазване на хармонията в семейството, успех в бизнеса и любовта.

За да се засили работата на талисмана, трябва да се насочи в една посока, т.е. желание. За да направите това, се отпуснете, затворете очи, сякаш за да представи своите цели и и визуализирайте как ги изпращате в предмета. Не се разделяйте с него поне през първите седем дни. Обикновено, ако талисман или амулет промени своя цвят или тнюанс - е резултат от работата си с вашия проблем, в този случай трябва да бъдат почистени.Никога не ги

използвайте за егоистични цели. Използвайте символи и предмети, които са нещо специално за вас. Не се опитвайте да включвате символи, които не разбирате или не отговарят на собствените ви чувства. 

При използване на обекти или картини, сложете ги в областта на дома или стаята, която искате да активирате. Например, поставете снимка с красив пейзаж в северния ъгъл на стаята, за да създадете впечатление за една успешна кариера, или сложете ваза с цветя, в северозападния ъгъл, за да укрепи брачната връзка.

Някои знаци са тясно свързани с петте елемента, и следователно трябва да бъдат поставени в отделни части на къщата. Бамбук, например, символизира дърво и се използва там, където искате да се наблегне на качеството. От друга страна, метал, който ще изглежда добре в северната зона на всекидневната.

По-долу е даден списък от символи на Фън Шуй и своите традиционни ценности.

Диамант: Diamond неразрушим, чист, все още се показва на цвят става символ на природата на ума.

Бел: женска роля на полярността Тантра: символ на пустотата - безкрайна откритост, като място за мъдрост. В камбани Фън Шуй - средства, които разсейват силен поток от енергия през мелодичен звук (Нада). Дами от полярността Тантра: символа на пустотата - безкрайно откритост, като място за мъдростта

Лотус: един символ на учението на Буда. Стоящи вкоренени в калта, но носители на светлината. Във Фън Шуй лотос - цветето на радостта - символ на учението на Буда. Свещеният лотос е специално място в сърцата на китайския народ, особено на тези, които практикуват будизъм. Той често е представяна едва доловимо и величествено извисяване над тъмната вода, символизираща чистота зашеметяваща среда замърсена околна среда.

Това цвете, което символизира лятото, едно цвете, което е било родено на любимия Буда Падмасамбхава. Снимка или Lotus цветя в къщата, използвани за създаване на спокойна, спокойна атмосфера, както и да се събудим на духовно съзнание. Lotus е емблемата на духовния потенциал, възстановяване, чистота. Израстнало от калта на земята, символ на самосъзнание, той отваря сърцето за добро.

Прилеп - символ на късмет, щастие и дълъг живот.

Мечка означава смелост и сила, и на неговия образ, висящ на входа на къщата, е ефективна защита срещу крадци.

Метла - да се отървем от ненужните неща - нещастия, беди и т.н.

Молци са талисманите за любов и радост. Китайските лекари на Фън Шуй, се препоръчват да се украсяват стените на спалнята с пърхащи пеперуди за подобряване на романтични взаимоотношения и за реализиране на мечтите. Пеперуди в спалнята ще изградят отново живота на самотни хора и поддържат огъня на вече съществуващите отношения.Пеперудите трябва да бъдат поставени по двойки или малки ята. Пеперудите, които красят стените на спалнята, ще ви помогнат да се насладите на най-приятните мигове в живота си.

Пистолетът - един много мощен символ, който да отразява Шa Чи, която трябва да се използва с повишено внимание.

Химера средства за защита от злото.

Хризантема - символ на късмет.

Усукана мивка - талисман, който се използва за постигане на просперитет и добър късмет в пътуването. Традиционно се счита за символ на късмета и славата.

Чапла символизира вярност и дълголетие.

Елен - символ на богатство и дълголетие.

Кучета - символ на смелост, храброст, себеотрицание, справедливост и защита.

Змеят символизира сила и благородство, смелост и издръжливост, щастие и благоденствие, щастие и творчество. Той носи духа на възраждането и на климата, е производителна сила на природата. Също така е символ на бдителността и сигурността, която е отделена с изключение на всички небесни създания и обединява всички люспести същества на вселената. "Змеят в небето - голям успех!" Така казват в Китай от древни времена.

Дракон с перла - символ на духовно богатство и материално. Дракон защитава главите и директорите, за да донесе успех в бизнеса. Фигурки Дракон, пуснати на кабинета на бюрото. Ако искате да подпомагане на бизнеса си, използвайте изображение или фигурка на дракон с перла.

Конче е символ на елегантност.

Две патици означават щастие в любовта. Този талисман символизира дълъг и щастлив брак.

Слонът символизира сила, мъдрост и закрила. Успех, привлича благоприятни неща. Ако  е разположен на входа носи късмет на всички влезли през вратата.  Слонът е поставен на прозореца, носи благодат в дома.

Златна рибка означава успех по финансови въпроси.

Гъски символизират вярност в брака.

Цифра (или образ на кон) - символ на скорост и издръжливост, както и радост от живота, оптимизъм и добра репутация. По-добре е, ако конят ще бъде насочен нагоре. Конят носи със себе си ветровете на промяната и благоприятни промени в живота. Ако на гърба на коня прикачите символичен образ на злато, тогава конят ще ви донесе слава и пари.

Леопард означава смелост.

Гълъб - символ на нежност, любов и вярност. Те активират енергийните партньорства. Ако искате да срещнете някой, с когото ще изживете най-щастливите моменти от живота си, тогава ще трябва да носите двойка гълъби. На легло винаги трябва да има две възглавници. Две гълъба или двойка лебеди. Това са символи на двойно щастие. Или кристал с лотос, или сърца.

Маймуна символизира хитрост и защита срещу повреди.

Портокали - символи на богатство (златен цвят) и един успешен брак.

Петел - символ на красота. Самонадеян. Фигурки могат да бъдат поставени в западната част на вашия дом. Петел е символ за тези, чиято дейност или работа е свързана с недвижими имоти, застраховане, минната и химическа промишленост, енергетика и електроника, предпази от гнева.

Феникс представлява просперитета.

Бамбук (и бор) - широко представени в изкуството, поезията и литературата на китайската нация, символ на дълголетие, сила и издръжливост, която остава зелена през цялата година. Китайците вярват, че той е една мистична сила и домът, ще бъде защитен от зли духове. Той е символ на мир, здраве, защита, сила и дълголетие, равенството Чи.

Слива цъфнала - символ на късмет и щастие в любовта.

Гранат - символ на надежда и много поколения. Поставете в нар, и го оставете да расте. Означава успех и изобилие.

Тигър - символ на смелост.

Чадър се използва за защита срещу крадци, особено до предната врата.

Водопад - привличане на добър късмет в къщата.

Кръгът - един от най-старите и мощни символи. Той представлява вечност, съвършенство, единството, съвършенството, и много магия.

Триъгълник - е олицетворение на властта. Пирамиди, то символизира връзката със силите на тялото, ума и духа, както и единството на майката, бащата и детето, минало, настояще и бъдеще. Той е символ на Светата Троица. Триъгълник има защитни свойства.

Площ - символ на четирите елемента: въздух, вода, огън и земя. Той символизира стабилност и здравина, както и на четири сезона. Ако е триъгълник - благоденствие, изобилие и просперитет.

Кръста - най-старият талисман в света. Той символизира вечния живот, възкресението и божествена защита от дявола.

Символът на безкрайността -  Този знак, който дойде от космоса, е единa много силнa енергия.

Звезди - знак на разума, творчество и успехи в различни сфери на дейност.

Вълнообразнa линия символизира водата, на океаните, както и началото на живота, променливост и адаптивност. Обърнатa вертикална линия вълнообразнa показва подобрение, по пътя към върха.

Спирала - символ на мъдростта. Изобразенa в червено, черно или бяло, това отдалечава злото.

Платноходка - прекрасен талисман, привличане на късмет в бизнеса. Този символ се появява в дните, когато ветроходни кораби, пристигали със стоки и пари. Ето защо е талисман на символично значение "пристигането" на късмет. За да бъде ефективен талисман трябва да се постави вътре в къщата. Ако сложите на палубата на кораба жълтици, то значително ще увеличи ефективността на талисман.

Кучета Фу (Фу кучета, кучета с рога на главата си и крила) - особено ефективен символ на защита на дома и благосъстояние. Те са добри само в един чифт, тъй като той съчетава хармонията на Ин и Ян. Поставете ги пред вратата. Носи щастие, късмет и пари. Смята се, че една двойка кучета Фу може да предпази от вредните въздействия на такива места, гробища, болници и църкви. Ако имате прозорец с изглед към църквата, болница, хоспис или гробище, поставете една двойка кучета Фу на прозореца, обърнати навън. Поставени на всяко място на апартаменти, къщи, офиси. Смята се, че един чифт Фу Кучетата могат да осигуряват защита срещу негативни форми. Нека кучето си гледа своя враг. Куче Ян, който носи мъжки принцип, е изобразена с една топка, се намира в ляво от входа. Куче Ин, носене на жени, се изобразява с бебе, отдясно на входа. Защитете дома си от всякакви агресивни действия. В допълнение към вратата или коридор, може да бъде поставен на прозореца. становище.

Трикрака жаба с монета в устата - един много популярен символ, символ на късмет. Най-често тя е изобразена седнала на пиедестала с монети със символа на Ин и Ян. Монета в устата представлява злато. Това е добър талисман на богатството. Най-лесният начин за повишаване на мощността на пари с помощта на този талисман - поставена крастава жаба в юго-източния сектор на всяка стая или пусната на масата, но не и право напред. Тя носи богатство, увеличава паричната успех. Обикновено фигура на трикрака крастава жаба се поставят близо до входната врата, така че ще създаде впечатлението, че тя скача в къщата си. Друг крастава жаба може да бъде поставен в една чешма с движещата се вода, тя също така ще увеличи парите и късмета.

Символът на Ин-Ян (китайски: "Тай Чи") - символ на хармония и единство на мъжки и женски. Символ на живот, като енергийния баланс. Това е един от най-старите философски символи. Непрекъснатото съществуване и хармония с Вселената, която съществува поради балансиране на две противоположни елемента на Ин и Ян. Ян - белия - мъжки характер; активни дни символ на небето, силата на създаването; господстващо положение. Ин - черен - женски характер; съзерцателен; нощ, за произхода на живота, е загадка. На гърба на амулет - Тай заобиколен от осем триграми - един магически амулет от зли духове.

Бикът представлява надеждност и спокойна сила. Той е символ на дълъг и ползотворен живот, стабилен и устойчив. Това означава също постоянство и упорита работа. С този талисман се активират богатството и просперитета.

Слънчев символ, знак на пролетта и възраждането на живота.

Патрон - символ на занаятите, символ на старание и много сексуална мощ.

Паун - талисман, привличане на добър успех. Между другото, перата на тези забележителни птици действат по същия начин.

Възел - двоен успех - най-мощният талисман за привличане на всички видове късмет. Показва един безкраен цикъл на късмет. Неговият образ може да се използва за повишаване на любовта. Ако го сложите под матрака, като по този начин ще привлече позитивната енергия по време на сън.

Божур - цвете на радост, символ на изискана страст и плътска любов. Той е най-благоприятен за младите двойки. Той е известен още и като цвете на богатство и слава, символизираща елемента на януари, пролет, любов и привързаност. Изображението божур в спалнята - един прекрасен талисман Фън Шуй, но благоприятен ефект се отнася само през първите години на брака. Когато децата се раждат и млади жени става майка. Оставен по-дълго божур в спалнята започва да символизира изневяра.

Камък с лента- символ на стабилност и сигурност. Камъкът трябва да се почисти в солена вода в продължение на седем дни или прекаден с тамян. Едва след тази процедура, може да стане пълноправен талисман.

Кристал - символ, облагородяващ с енергия. Сложете кристал в работното помещение или кабинета сии то на светло, на слънчева или електрическа светлина. В дома носи късмет.

Кристална пирамида е добра за увеличаване на славата, поставена на юг. Подходяща за магазини и заведения. Тази пирамида на работния плот, помага в работата и носи печалба.

Червени китайски фенери - допринася за връщане на загубения плам на чувствата.

Праскови - китайски символ на вечността, здраве, дълголетие и брак. Древна легенда описва праскова на боговете, която расте в градините на кралицата Запад, C Уанг Му и ражда плодове за вечен живот на всеки три хиляди години, което дадва сила на осемнадесет безсмъртни, и безсмъртието на Бог слезе от безсмъртните праскови. Картини, изобразяващи богове, Сау Seng Kung с праскова в ръка - един популярен подарък за главата на семейството, тъй като тя символизира дълъг живот и дълголетие.

Червени или розови сърца (задължително чифт) - един от най-ефективните талисмани за любов. Най-добър - Сърцето от розов кварц.

Подкова - символ на късмет, изобилие и просперитет. Фън шуй препоръчва висящи подкови.

Делфините - загадъчни и жизнерадостни приятели и помощници.

Фонтан - символ на вода в движение, отлично активиране на енергия от водата. В символ на богатство и изобилие. Движещата се вода представлява огромен успех.

Змията - символ на вечното движение и обновление на Вселената. Олицетворява мъдрост, знание, и е символ на женската красота.

Кранове - символ на здраве и дълголетие. Те често са изобразени на фона на боровете. Те са идеалният талисман за зоната на здравеопазването.

BA-GUA - магия осмоъгълник Фън Шуй, настаняване на жизненоважни аспекти: богатство (югоизточно), жена (Южна), Любов и брак (югозападно), семейство (Изток), здраве (в средата), децата и творчеството (запад ), мъдрост и знания (североизток),  пътувания (северозападно). Този символ сесъстои от осем триграми.

Музиката на вятъра (въздух камбани) - традиционен талисман катализатор за положителна енергия, неутрализират вредните енергии.Трябва да бъдат от куха тръба.Н е трябва да бъдат с остри ръбове. Тя се използва за конвертиране на фините енергии, корекции за енергетично състояние на пространството.

Бамбукови камбанки - Приятно меки заглушен звук. Привлича енергия. Ако искате да привлечете повече енергия в спалнята си, стая за игри или офис. Нейният звук не е натрапчив и изморителен. Тези бамбукови вятърни камбанки са осем тръби. 8 - щастлив номер следващите 20 години. Той се използва за хармонизиране и се слага в градината. Преобразува негативната енергия в положителна.

Бамбукова флейта, използвана за неутрализиране на негативното влияние.

Звездни старейшини (три Бога - Фу-Hsing, Lu-Hsing и Шоу-SYN) - символи, които допринасят за богатството и просперитета, здраве и дълголетие. Фу-Син - бога на щастието и късмета, тя носи различни видове щастие. Lu-Син - бога на просперитет и богатство. Шоу-SYN - бог на здравето и дълголетието, с от корен женшен и праскова, символизира безсмъртие.

Костенурка - Черна Костенурка - означава мързел, мудност, целомъдрие и чистота. Изобразена до Венера означава, че жените трябва да стоят вкъщи. Костенурка - една от четирите свещени небесни същества, които се смятат за свещени животни. Този символ на дълъг живот, сила, небесна подкрепа, стабилност, защита, мъдрост и дълголетие и издръжливост е безсмъртен. Той се идентифицира със севера и зимата. Тези, които искат да живеят дълго здравословен живот, да сложат у дома костенурки.

Лопан - обикновен китайски компас за измерване на ъглите на света. Небесното езеро със стрелка заобиколена от пръстен от триаграми - началото на небето. Символ на новото начало.

Hott - един от седемте бога на щастието, богатството, благополучие, безгрижие. "Един монах, който ходи от село на село. Заедно с него дойдоха в селото забавление и радост. Той ходи с чанта през рамо, а когато Хотея попита какво е в чантата, той отговори, че той има целия свят." Смята се, че ако потъркаш корема 300 пъти, и мислиш за най-ценните желания, то със сигурност ще се сбъднат.

 

Ганеша - е индийски бог с човешко тяло и глава на слон. Това божество, което помага на бизнеса. Ганеша разкрива един свят на неограничени възможности в различни области. Сложете го в шкаф или на бюро.

Drakonocherepah - магически звяр с глава на дракон, тяло на костенурка. Поставя се на запад в апартамента, дома, офиса, така че  Drakonocherepah да гледна на запад, тогава ще изчезнат всички проблеми.

Три монети в чантата - Три китайски монети, държани заедно по специален начин с червена лента. Монетите изчиства от всякакъв вид негативна енергия. Носят богатство и просперитет. Да не се прехвърлят или дават.

 

Слънцето - символ на върховна космическа сила, всемогъщество, дава топлина и радост.

Орел - "Властелинът на небето, символ на власт, сила и доблест. Един от най-силните символи на успеха. Картината или статуя на орел извисен в небето, поставени в ъгъла на юг.

 

Вентилаторът - да виси над леглото за защита срещу нежелани ефекти, а също така се използва за привличане на положителни вибрации. Изключително важно средство за Фън Шуй в много ситуации. Правилно поставени, привличат много благоприятни чи във вашия дом. Носят енергията на движението на въздуха. Прилага се ако искате да добавите чи до мястото, където човек спи или работи. Трябва да виси на стената в близост до главата на леглото (но не над леглото, тъй като това може да ви лиши от сън), под 45-градусов ъгъл, насочен малко нагоре. 

Глобус - символ на успешното обучение. Активира късмет знания, благоприятни успехи. Слага се на работното място или върху североизточната част на апартамента.

Йероглиф "богатство и пари" 财富和金钱 - символ на принос за постигане на финансов успех.

Йероглиф "богатство" 丰富 - символ, който създава богатство и успех.

Йероглиф "Пари" - символ, който създава благоприятна атмосфера за увеличаване на паричните потоци.

Йероглиф "Хармония и мир" 和谐与和平 - знак, който създава благоприятна атмосфера хармонично в стаята.

Йероглиф "Дълголетие" 长寿 - символ, че са от полза в областта на здравеопазването.

Йероглиф "Красота" 美容 - знак, който създава благоприятна атмосфера хармонично в стаята.

Йероглиф "Любов" - символ, който носи щастие и хармония в личните отношения.

Йероглиф "Благоденствие" 繁荣 - символ, който създава благоприятна атмосфера в стаята.

Йероглиф "Сила" - символ, който създава положителна атмосфера и укрепва духовно и физически сили.

Йероглиф "Късмет" 运气  - символ, който създава добра атмосфера в стаята и носи късмет.

Сините сливи - символ на младостта и жизнеността.

 

Отговори:

Обратно към темите

*За да можете да отгговаряте на мнения или да пускате теми, трябва да се логнете. 
 
 
Кой е бил онлайн през последния час: administrator, artea, heress, Dracush, miSs_eviL, nemezius, nika6in, runic, hellrider, velvet, errally, Alp, Mixael, NeverSurvive, lik6373, entrek, Elektra, DemonicWolf, chateubriand, Cath, EXARP, solitary_hawk, Hadess, bhdz, Dark, Esmerelda, 921, Ariman, Aniksi, helioscho, Kristas, Ncite, LordSeth, leftar, Eldargod, Hathor, coolest, megali74, Dumnorix, nana72, nikigoka, Cagliostro, ruso_zlo, borec_za_chista_naciq, bobo_pavlovo, Uchenika, MidnightDream, Mond, Black_, euph0ria, lia, Blank, donika52, slynce78, DarKSouL666, AliaSilver, Runenick, Valkyrja, Ninlil, DOW, Frang, lud_s_organ, rvelikowa, Alchemic, DarChoO, StellaMorgana, Lady_Dark, Keen, valerink, ma4in6in, Tifaret, mileto00o00, Mielikki, apofis11, val_di16, divine, kdon4ev, klio, killer, Veshtica, Will, pami, Zvezda, Ovcharoff, veronica, Devildare, CvE, kan4a, ventus, beny123, Yoan4eto, stasi_to, morgan, karamelize, veronika888, Luinnen, Agatha, StregaLascivia, neli, eve_daredevil, bianka, magic_love, diana_lucifera, rose21, valentinjivkov, verjinia, Ira, hermione, kooker, worloks, dianadarkk, Phoenix, mitova, dudu, astaroth, agia, irina_123, DVD, Alex, KALLISTI, misticbg, amenhotepIII, StiPetkova, calsifer, Hestia, dwdimov, dia686, inlowe, Martina, Adam, sorellas, paramnesia, Gehenna, Nocturna, Ansy, persephone, LadyDark34, Manya, Astrea, vzdobreva, agathocless, gabi_777, Osiris, Poncho, wwwww, Satania, Eyes-like-mirror, Meena, ergo_proxy, Venera, teddym79, lady_in_red, Geko, kostaro, murgavelkaa, VailetTanteem, Toshkok938, RagioL, Siren, Dorian_L, Dunkelheit, GloriaTHE390, Azzazel_666, morella, Ungoliant1, herblina, sever, generala_95, opaliaaa, leviatan, princess, Anq, katia_iolova, weewo, desitaivo, Smahnatia_profesor, Amy, love, Nakata, AlinaAreal, FacelessMachine, NixX9512, Gevo_Victory, laskobg, pilotka_f, poni69, Sahara, sasquatch, Viktoar_SummerSnow, TheDarkShadow, nqmapuk, KKM, lavcheto_love, svetlanayax, prorok, solly, dixi, LUNA, bistretoo89, Insensitive, stella, avrora, martin_i, danitka, fluffy90, Miracle1234, Bubenceto, Shagrath666, hello_sunshin3, klarasavva, petya, guccigucci, Cross, dead_man, rinki, Malena, mabiba, blasphemer, Sarafan999, Ani1987, reneta, zaxa100ev, men133, inessa11967, cojoomlla, katastrofiq, faggot_blaster, Bilyana, anonimays, lovexyouxsatan, buratino, amanda_f, xsaj, beikar11, cecivalchanova, karea, panda, mary2k, alyosha, justnels, Zafiry, Sekhmet, RaspberryPixie, iggam, reg-magic, blackcat, DessMayfair, svetecyt, queen25, detelina, magiosnica, lubo182, DeBoFi, asthetic_perfection, AquaNude, FEQ_11, lillit, aurcasdeems, Stefan, lazar, ThunderGoddess, Entice, krasimirlavay, viktor, Darkson, daniel5000, 6uniq, Ummagumma, moondrower, danydantes123, rishkova, ppeib, DJENIFYR, CHERVENIARICAR, mirka, jena, NortWolf, theredblack13, Astrid, hurrem, platina88, diulina, pavla1118, lucia, DivineDiva, hailthesatan, badmaryo, afreen, Evstignei2604, thedarkangel, Sura, Zaharii6348, Prokopbuvw, fulong, alex2002, Semenpcjc, mtlrpw, siisiie, littlej, turmalin, combo123, Godsmack, witch78, Anika85, siliyana_33, valeri1000000, matter, bonuslm, Enchantress, veronika21730, Juvia, bezimennata88, dai_kyu_ringu, Ashera, nimeria, cmebelkupi, loveya87, gold_baby, anima, Chandra, Rozaliq, peppie, vazolin, haosatan, mamichka_3, cvetkata89, ws2001, rumka, anito, zerar, amon_ra, realman333, roko, arkadija, ghostangel, biberon, Veatryx, emito_1989, tukodishen, Lyubo666fire, denisii, megena21, transmetals, devil_and_half, BlindStar, Serpent, cvetlena69, billar4e, Begemot, Daniin, cubalibre, janush001, jason, love82, DAngel, Phosphorus, vesistoyan, Dianka, Jujka47, kalpol, jully90, teodora, rosse, djuji, copentierdept, galina79, herars, svetlina, malkoto, Lucifer, maryjane10, ivkoni, VitusaTob, NataliaTob, OllgaTob, tenko911, AngellTob, EllennaTob, DanaTob, EveginaTob, MarinaTob, VeronikaTob, TaniaTob, iminwonderland, montesito, MariaTob, sunshine, el-el, Samuil, Foxy, Profion, siisskkaaa, Vel, Vikka, dark29, sphinx, CenturyChild, Angel7, degeest, mystic, wickedx, Smoke, kitia, kaspar, bbogdev, Madam, -dani0007-, Drowning, inessa2967, selfrape, Ansasicy, Hyyksynkaa, AweghtDum, JustinGog, Empirecype, Buineepeari, AlfyKaf, AndreyTiEr, tenebris_anima, TanyaPi, Archiemox, lamartineDed, Ellisjcij, azaer, AnukaFeW, Chipxhan, Tommp9, Laurissa_Bex, Hwdnsista, RobertOl, RichardHer, Aaladadath, AccubretedeOptorne, Ardaver, Lyyannica, M03, Brilliantjes, anceveagnup, Vladimirfa, Essaysl, xhamSt, Hysdaula, Marseloowa, Fishliz, shota, daniella1280, apostilcox, Arzanqxo, RobertHiva, bablosKaf, Janniedots, AwamiBap, Melinda_Bex, MichaelKr, Robertgype, Iliana, Anthonymi, Kiawnyaa, Evelinaka, Rafaelhow, Tonnygymn, auditoria, VenzoQVH, NoRemorse, elena46, WilliamLige, Richardlok, Slysttinka, FishMl, rosida1959, antonbychkov, mimostere, AbloottsarGat, Hyimynay, ThomasOt, Loricmr59, jennymyers, VittusaTob, terry871, Valentipn, Roberthilm, darkvirus, Eelldytinka, GoldenN, GoonMupT, Johnnyrub, Quintinlfdn,
Днес сайтa посетиха: runic, coolest, Lady_Dark, bezimenen, apofis11, Shagrath666, krasimirlavay, VittusaTob, Quintinlfdn,
 
 
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Illuminates of Thanateros:

IOT България
IOT Северна Америка
IOT Австрия
IOT Австралия
IOT Великобритания
IOT Бразилия
IOT Германия
IOT Швейцария

Саитове за Хаос Магия:

ChaosMagazin (на немски)
The Autonomatrix

Thanateros.org
Страница на Фил Хайн

In Chaos!

Chaos Matrix

Страница на fra.717

Boudicca's Bard

Chaostatic.com

Ordered Chaos
Spiralnature Thee

Temple of Psychick Youth

Arcanorium College

Блог на Дейв Лий

Baphomet
Austin Osman Spare
IOT’s Ouranian Barbaric Online Dicitionary
An Interview With Peter J. Carroll
An Interview with Peter Mastin
Страницата на Питър Карол

Дискордианство

Discordian.com
23 Apples of Eris
Summa Discordia
Principia Discordia Forum
Eris
Official Erisian Klock Measure
The Principia Discordia
Discordianism
Discordian and Erisian Oline Resources
PrincipiaDiscordia.com
Apocrypha Discordia
ErisWerks.org
Pages from the Book of Life

Магически библиотеки:

Hermetic.com
Sacred Texts
Arcane Archive

Магически библиотеки с
раздел за Хаос магия:

Eight of Wands
Chaos Magic: Encyclopedia
 
Phil Hine: E- books

Sacred Texts: Chaos Magic

Chaos Spells from the AutonomatriX

Chaos Matrix

Occult Underground

Real Magick

The Arcane Archive

Chaoism and Chaos Magick

LibraryThing

Sigils, Servitors, Egregores, and Godforms

Осъзнато сънуване и ОИТ:

Хакери на сънища - форум
Хакери на сънища - лаборатория
Целостность
Dream hackers: forum
Хакерос: материали
SecondAttention.org
The Monroe Institute
OBE Research Foundation
Michael Raduga: School of OBE Travel
Lucidology.com
Lucidity.com
DreamPush.com
Tibetan Dream Yoga Part 1
Tibetan Dream Yoga Part 2
Dream Yoga

Трансперсонална псохология

Transpersonal.hit.bg
Българска асоциация по трансперсонална психология
Холотропна психотерапия
Holos-bg.com

Кастанеда и нагуализъм:

Клиъргрийн БГ
Cleargreen.com
Тенсегрити групи в България
Energia-info.ru
Nagualist.com
The Four Winds
Castaneda.start.bg
Nagual.net
Carlos Castaneda
Анти – Кастанеда
AlchemyLab.com

Руни:

Рунна гилдия
Runaraven.com
Sunnyway.com
Runic Alphabet/ Futhark
Tarahill.com

Crystalinks.com

Arild-hauge.com

Runemaker.com
Runesecrets.com

Блог на Едред Торсън


Сатанизъм:

Temple of Set
Temple of Set: FAQ on Satanism
NineAngles Info
Order of Nine Angles
Joy of Satan
Church of Satan
Broderhood of Satan
Satanic Network
SpiritualSatanist.com
TheisticSatanism.com
Black Goat Cabal

Демонология:

Demonic Bible
EsotericArchives.com: Goetia

Goetia Magick
The Lesser Key of Solomon
Demonolatry
DeliriumsRealm: Goetia
DeliriumsRealm: Demon List
JOS: Demons, the Gods of Hell
The 72 Goetia Spirits
Sacred-texts.com: Goetia article
Demonology Guide

Таро

Колелото на съдбата (на руски)
Галерия Таро
Taroteca
InterTarot Gallery
Albideuter.de
Arcana XV

Енохова магия:

Enochian Magic
Sacred-texts.com: Enochia
Sacred- texts.com Norton’s Imperium
Hermetic.com: John Dee
Hermetic.com: Enochia
DonaldTyson.com
GD: Enochian
Enochian Handbook
Enochian Books

Телема:

Thelema.org
SanctuaryOfThoth.com
Thelemic Golden Down
OTO
Hermetic Order of the Golden Dawn
Magickal Library

Kenneth Grant and the Merovingian mythos
Kenneth Grant “Aie Memory” by Ian Fries
The Sword Of Horus
Kenneth Grant Gallery
666books.com
Kenneth Grant and Typhonian OTO

Теургия:

Theurgia Goetia
Аlchemywebsite.com
Theurgia or On the Mysteries of Egypt
The Art Theurgia Goetia
Abramelin The Mage
Sacred-Texts.com: Sacred Magic of Abramelin

Египетска магия:

Modern Egyptian Ritual Magick
Temple of Set
The Egyptian Mystical Rites
Scholl of Ancient Egyptian Religion & Magic

Чернокнижие

Русское Чернокнижие
Черная Магия

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ Copyright © 2009 Colors of Magic